Bambus produkter er det bedste miljørigtigt valg for de rigtige bæredygtige byggeprojekter


 Bambus er eneste forunderligt miljøvenligt bæredygtigt materiale.

Det er en græssort, som vokser med en utrolig fart, som alligevel er stærkere end de fleste træsorter. Det egner sig derfor godt som et slidstærkt og miljøvenligt byggemateriale, hvilket netop er grunden til at Bambus-Øko-Produkter valgte at distribuere bambusgulve til det danske marked fra den Hollandske producent 

Bambus er i princippet en uudtømmelig ressource, da den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen), og da kun de ældre stængler høstes, får den yngre bambus mere plads til vækst, der giver et højere udbytte. Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden. Det tager kun fire år for en ny bambus at blive så stor, at den kan skoves fra samme stamme. Derfor er bambus mere miljøvenlig og bæredygtig end træ.

Bambus er også slidstærkt med en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, der bruges til gulve, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask. Denne slidstyrke sikrer et holdbart gulv med en lang levetid. Den unikke væksthastighed betyder sammen med en effektiv produktion at bambus faktisk absorberer mere C02 end det frigives under produktion og transport til kunden. Dette er blot en af de mange grunde til at Bambus-Øko-Produkter har valgt at forhandle bambus produkter fra den hollandske producent , der har specialiseret sig i at producere C02-neutrale højkvalitets af bambus produkter og byggemateriale .

Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv er særdeles velegnet både til private boliger og til erhverv. Samtidigt er bambus også et godt byggemateriale, især fordi det er meget formstabilt og påvirkes mindre af ændringer i luftfugtigheden.

Bambus miljørigtige produkter er løsningen af ​​æraen for evigt bæredygtighed!

BAMBUS PRODUKTER ER HOLDBARE & STABILE, MILJØRIGTIGE & ØKO-VENLIGE, OG DERMED GARANTERET TOP KVALITET !

Bambus er en ’uendelig’ ressource, som vokser hurtigere end nogen anden plante da bambustræ vokser op c. 1 meter om dagen– og er CO2-neutral i hele sin livscyklus.

Som producent og leverandør af bambusprodukter i Europa virksomheden Bamboo Import Europe har valgt os  Bambus-Øko-Produkter som deres eneforhandler til salg af jeres bambusprodukter i Denmark i samarbejde med den mest betroede bambusimportør i Europa!

Flere og flere forbrugere vælger bevidst for bæredygtige og miljøvenlige byggematerialer som firma, du har sikkert allerede modtaget sådanne henvendelser. Bambus er blevet et vigtigt alternativ til mange traditionelle tømmer de seneste år, og efterspørgslen vil kun stige i fremtiden. Trods alt vokser bambus meget hurtigere end almindelige træer og er ekstraordinært stærk, hvilket gør det til et ideelt materiale til utallige dekorative og strukturelle anvendelser.

Bamboo Import Europe er hurtigt blevet en af ​​de største bambusimportører i Europa. Fordi de styrer deres egen bambusproduktion uden at bruge formidlere, kan vi garantere den bedste kvalitet til de laveste priser.

✓ Mere end 40 års kombineret international bambus-ekspertise og erfaring inden for vores virksomhed.
✓ 3.000 m2 bambuslager oplagret i vores lager i Holland.
✓ Vi kan levere små og store ordrer i hele Europa.
✓ Direkte import og eksport er muligt fra vores produktions faciliteter i Asien og Sydamerika.
✓ Professionelt råd og støtte til særlige bambusprojekter.
✓ Kvalitetssikring og de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
✓ Evne til at producere og levere eksklusive eller brugerdefinerede designs.

Med andre ord, vi Bambus-Øko-Produkter er dit rigtigt partner, hvis du leder efter en pålidelig kilde til at hjælpe med at opnå dine bambus ambitioner. Derfor kan du være sikker på at vi vil gøre alt for at give dig det bedste råd og støtte dig og/eller din virksomhed.