OM VIRKSOMHEDEN


BYG-ECOHOME LLP er forholdsvis en ny oprettet virksomhed, men til gengæld har vi personlige 30 års lange erhvervs erfaringer, hvor vi har haft globale aktiviteter med alt der forbundet med handel og derfor garanterer vi rigtig god handels oplevelser, professionel høj kvalitet service og ordres behandling for alle kunder.

Virksomhed BYG-ECOHOME LLP er officiel forhandler i EU-lande til salg af bambus produkter i Danmark. Vores hovedpartner, er den førende producent af  økologiske og bæredygtige bambusprodukter og byggemateriale, er en solid og pålidelig virksomhed med mange års global produktion erfaring og lokal salgs forankring.

Dermed er vi din leverandør af økologiske, miljøvenlige og bæredygtige bambus produkter, samt tilbyder vi et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online. Kompetencer, erfaring og viden indenfor bambusprodukter er vores kerneopgaver. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale økologisk venlige løsninger for deres private og erhvervs byggeprojekter.

Vi arbejder kun med virksomheder, der deler vores værdier med hensyn til bæredygtighed og produktkvalitet og dermed sikrer vores fremgang i markedet og tager vi et ansvar – både overfor vores kunder, vores medarbejdere, miljøet og kulturarven.

Dermed er vi virksomhed, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ud i fremtiden og hermed vi tilstrækkeligt svarer til de krav som moderne samfund stiller for bæredygtighed hos deres leverandører både for private og erhvervs brug.

Det er fordi at vi kun sælger af økologisk-venlige, bæredygtige og miljørigtige bambus materialer til anvendelse i industrielle og private kunder.

Vores net butik bamboo-ecohome-products.eu blev etableret for nyligt og har fra starten haft fokus på udgivelse og salg af økologiske og bæredygtige bambus og et stort udvalg af bambus produkter.

Bamboo-ecohome-products.eu er en online salgs-platform for bambusprodukter er todelt og leverer bambus varer både til virksomheder og privat forbrugere.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af økologiske-venlige og bæredygtige bambusprodukter herunder bambus plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus paneler, plader og tilbehør. 

Det er kun et lille udpluk af bambusprodukter, af vores producents store sortiment der er tilgængeligt i net butikken. Kontakt derfor gerne til os hvis du skal bruge et gulv eller andet bambus materiale til renovering af huset ellers for dine andre byggeprojekter, som du ikke kan finde i web-butikken.

Alle bambusprodukter er topkvalitets og er prismæssigt konkurrence dygtige i forhold til lignende varer fra andre producenter.

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, derfor har vi ikke de samme høje priser, som de fysiske bambus markeder. Alle bambus produkter sendes direkte fra vores leverandørs lager. Vi har flere års erfaring med fremstilling, salg og pleje af bambus produkter der er også din garanti for et ordentligt produkt.

Vi har taget en beslutning om at åbne snart et showroom. Lige så snart vores showroom er klar til åbning, er du altid velkommen til at besøge vores flotte showroom og mærke den gode kvalitet.

Vi kan også i forbindelse med projekter m.v. tilbyde dig at fremskaffe de andre produkter, som vi ikke tilbyder i web-butikken, men som vores producent fremskaffer, der er et stort udvalg af bambus produkter; paneler, plader og tilbehør m.m. Snart kan du kan finde her på siden vores showrooms adresse og åbningstider.

Vores producenter / leverandører .

Vores producenter og leverandør af bambusprodukter fremstille selv bambusprodukter samt samarbejde med den mest betroede bambusimportør over hele verden.
Flere og flere forbrugere vælger bevidst for bæredygtige og miljøvenlige byggematerialer som forbruger, du har sikkert allerede modtaget sådanne henvendelser. Bambus er blevet et vigtigt alternativ til mange traditionelle tømmer de seneste år, og efterspørgslen vil kun stige i fremtiden. Trods alt vokser bambus meget hurtigere end almindelige træer og er ekstraordinært stærk, hvilket gør det til et ideelt materiale til utallige dekorative og strukturelle anvendelser.

Vores leverandør af bambusprodukter er af ​​de største bambusimportører over hele verden. Fordi de styrer egen bambusproduktion uden at bruge formidlere, kan de garantere den bedste kvalitet til de laveste priser.

✓ Mere end 40 års kombineret international bambus-ekspertise og erfaring inden for vores virksomhed.
✓ 30.000 m2 bambuslager oplagret i vores lager.
✓ Vi kan levere små og store ordrer i hele Europa.
✓ Direkte import og eksport er muligt fra vores produktions faciliteter i Asien og Sydamerika.
✓ Professionelt råd og støtte til særlige bambusprojekter.
✓ Kvalitetssikring og de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
✓ Evne til at producere og levere eksklusive eller brugerdefinerede designs.

Bambus er det største distribution af lager i bambus og derivatrør to Europa. Vi har et stort lager af sorter af alle typer indendørs og udendørs bambus produkter og applikationer.

Vi importerer og distribuerer alle vores produkter direkte, og i løbet af disse år har vi leveret til private kunder, offentlige og civile værker, arkitekter, bygge- og landskabs virksomheder, erhvervslokaler, begivenheder osv.

Med andre ord, vi er den rigtige partner, hvis du få bambus produkter med god kvalitet fra en pålidelig kilde til at hjælpe med at opnå dine bambus ambitioner. Derfor kan du være sikker på at vi vil gøre alt for at give dig det bedste råd og støtte til dig eller din virksomhed.

Besøg vores netbutik for at få et rigtig godt blik på de alle bambusprodukter og andre vores bæredygtige bambus  byggemateriale som vi tilbyder i vores store sortiment af 100% økologisk venlige og bæredygtige  bambus produkter.

Bamboo-ecohome-products.eu er altid behjælpelig med råd og vejledning.