Fragt Betaling for Ordre


Hvordan betales transport omkostninger for din ordre?

Nå, du først vil få modtaget på din email adresse oplyst prisen for transport omkostninger for levering af dine bestilte varer til din levering adresse derefter du skal indtaste den fragt beløb som var oplyst for levering omkostninger for din ordre her og sidst trykker på knappet TILFØJ TIL KURV.

DKK

Derefter “Levering cost” blive tilføjet til din kurv som står på toppen del på hjemmesidens højre side der du skal trykker på knappetderefter på SE KURV eller GÅ TIL KASSEN der få udfyldt dine FAKTURERINGS OPLYSNINGER hver i nedenfor i afsnitten Bemærkninger til ordren (valgfri) få skrevet/oplyst din ordre nummer og sidst trykker på knappen AFGIV ORDRE dermed få betalt for levering omkostninger for din ordre.


 

Betaling: Vi modtager betaling med Dankort, Visa Electron, Mastercard . Beløbet skal overføres før vi få bestilt din levering.

Det er også muligt at betale med med MobilePay og Netbank. Ønsker du dette, skal du kontakte til os for at få oplyst vores med MobilePay telefon nummer eller netbank konto. 

Transportomkostninger dækker levering dine bestilte varer til din oplyst levering adresse. Prisen på transport varierer alt efter postnummer og bestilte varer mængde og dimensioner .

Forsendelse/transport : Bemærk at din ordre kan blive leveret af flere fragtfirmaer, alt afhængig af hvilke varer du har bestilt.

Levering: Vi leverer i hele Danmark, dog ikke på Grønland og på Færøerne. Vi sender din ordre inden for 1-2 hverdage efter nå vi først få modtaget din betaling for fragt omkostninger.

Du modtager en mail når din bestilling afsendes fra vores lager med forsendelse bekræftelse.

Bemark: Hvis din ordre skal ikke leveres af os til adressen, så du selv skal komme forbi og afhente dine bestilte varer hos os på vores lager.