Bambus bänkskiva 5-lagers karboniserad sidopress 3000 x 700 x 40 mm

Denna 5-lagers karboniserade bambubänk med måtten 3000 x 700 x 40 mm är konstruerad med 5 lager vertikalt sido tryckta bambusremsor. Med sidotryckta bambubrädor är de synliga remsorna smala, vilket ger bänkskivan ett elegant utseende.

Fem-lags konstruktion garanterar hög stabilitet och ett lekfullt utseende som är mycket eftersökt för applikationer där sidorna på panelen är synliga. På grund av den vattentäta bindningen är solida bambubängar idealiska för bänkskivor, bänkskivor, bänkskivor etc.

Bambu har fantastiska egenskaper och är ett utmärkt alternativ till att ersätta en traditionell ekbänk, köksbord eller bänkskiva. Den snabbast växande lövträden tar minst 30 till 40 år innan de kan skördas. Eftersom lövved blir allt vassare och träd skördas med kortare rotationer är de flesta lövträ som för närvarande finns på marknaden av underlägsen kvalitet.

Bambu, å andra sidan, kan redan skördas efter 4-5 år för att skapa solida paneler. En ytterligare fördel är att bambu inte behöver återplanteras utan fortsätter att växa. Under tillväxten samlar bambu i genomsnitt 35% mer koldioxid än träd.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Lag: 5-lag
stil: Sidopressad (SP)
färg: carboniseret
tjocklek: 40 mm
längd: 3000 mm
bredd: 700 mm
vikt: 59 kg
Bambusarter: Phyllostachys edulis (Moso)
Densitet: 700 kg/m³
Brinell Hardness (HB): ≥ 4 kg / mm²
Elasticitetsmodul: 4300 N/mm² (EN 789)
Lim: Dynea Prefere 4410 vattentät
Formaldehydemission: Klass E1 (<0,124 mg / m³, EN 717-1)
Märke klass: EN 13501-1: Klass D-s1-d0
Använd klass: Klass 1 (EN 335)
Jämvikt MC: 8% vid 20 ° C och 50% relativ luftfuktighet
10% vid 20 ° C och 65% relativ luftfuktighet
Utvidgningskoefficient: 0,14% pr. 1% förändring i fuktinnehåll

 

Arbeta på solida bambustavlor

  • Bambuplywood har alltid en synlig och en baksida. Baksidan av en bambubänk har i allmänhet mer färgvariation än den synliga sidan.
  • Alla våra bambubrädor är obehandlade, men kan lätt målas med träolja eller lack för önskat utseende.
  • De inre skikten av bambukryssfinér består av laminerade bambusremsor som kan visa små utrymmen mellan remsorna (på sidorna, inte i ansiktet eller på baksidan). Detta görs för att optimera panelernas stabilitet. Dessa små hål kan fyllas när panelen är klar.
  • Bambukökbänkar kan sås och borras med konventionella träbearbetningsverktyg. Se bara till att verktygen är väl skärpta.
  • Massiva bambupaneler kan limas med ett vattentätt D3-lim för interiör.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

21 250 DKK