Engangs Bambus Stick Bomuldspinde Knopper

Træ Bambus Stick bomuldspinde 

Dobbelt tip med bomuldshoveder i fineste kvalitet, der ikke kan opløses – Robust håndtag – Multifunktionelt, sikkert, meget absorberende og hygiejnisk

Model nr.: EB-B5744

materiale bambus / bomuld
størrelse  7.3cm
funktion  engangs 
OEM Ja
oprindelse KINA

Om produktet

• DOBBELT TIPPET MED FINE KVALITETS BOMULL: Glem alt af svampe af lav kvalitet, der kan vise sig at være vanskelige og usikre at bruge. Disse vattestykker har holdbare bomuldshoveder, der ikke løsnes såvel som bambusstænger, der gør dem meget stabile og sikre. Intet mindre end du fortjener.

• Passer til voksne og babyer: Disse præcisionspinde indeholder bløde bomuldsspidser, der gør dem sikre til brug. Du kan bruge dem til dine babyer og være sikker på, at du giver dem den største pleje og beskyttelse.

• SWABS, DER KAN SERVERE ALLE DIN BEHOV: Brug disse fantastiske træbomuldspinde til at gøre alt hvad du har brug for. Fjern make-up, påfør cremer, passe på skader og sår eller endda udføre kunsthåndværk.

• CONVENIENT EMBALLAGE: Disse uforlignelige bomuldspinde af bambusstok leveres i en meget praktisk poseemballage. 

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

39 DKK