Mercimall Bambus Træur Til Mænd

Mercimall Bambus træur i træur til mænd med aftageligt træbånd

specifikation: 

Varenr .: EB-B5603
Dia: 40mm
Længde: 230MM
Vægt: 55g
Minimum ordremængde:  500 stk
Produktionstid:  35-40 dage
Funktioner 100% naturlig bambus Hvert ur har sit eget unikke og smukke bambuskorn Sundt og behageligt – Justerbart bånd passer håndled Høj kvalitet Naturligt smuk, lys og holdbar. 

Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde 

 1). Hårdt træ tager 30-50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3-5 år. 

2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.

3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2-3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.
4). På grund af holdbarheden af ​​bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver langt mindre vand end træer.
5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord.

Vil du engros mercimall bambus træur i høj kvalitet i træur til mænd med aftageligt træbånd? Xiamen Ebei skal være dit bedste valg, som er kendt som en af ​​de førende producenter i Kina. Det er vedvarende, utroligt holdbart, relativt billigt og temmelig let, og det afviser også vand. Vi tilbyder også tilpasset service for at gøre kunderne tilfredse.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

2 136 DKK