Håndlavede Bambus Solbriller Til Mænd Kvinder

Håndlavede Bambus Træ Solbriller Til Mænd Og Kvinder

Bambusbriller , Bambus solbriller
specifikation: Varenr .: EB-61309  Størrelse: 140mm * 45mm

图片 1.png

Minimum bestillingsmængde:  500 stk
Funktioner 1. 100% miljøvenlig bambus skal være allergisk, bæredygtig, have en glat overflade uden revner, for at være blød og behagelig. 2. Anti-rust fleksibel rustfrit stål fjederhængsel / hængsel af høj kvalitet, vandtæt og vil ikke forringes, når de udsættes for vand i lange perioder. 3. Briller med professionelle vandtætte metoder, ikke tilbøjelige til vandskade; at være egnet til brug i vandsport såsom surfing, svømning osv. 4. Linser med mange farver er tilgængelige til bulkproduktion. Dimensionen kan justeres, hvis du har brug for det. Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde 

1). Hårdt træ tager 30-50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3-5 år.
2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.
3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2-3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.
4). På grund af holdbarheden af ​​bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver meget mindre vand end træer.
5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord.

Skal du i engrossalg af håndlavet solbriller i bambustræ til mænd og kvinder? Xiamen Ebei skal være dit bedste valg, som er kendt som en af ​​de førende producenter i Kina. Det er vedvarende, utroligt holdbart, relativt billigt og temmelig let, og det afviser også vand. Vi tilbyder også tilpasset service for at gøre kunderne tilfredse.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

1 048 DKK