Moderne Bambusskærm Bambusrumsudvikler

Vintage / moderne Bamboo Room Divider er traditionelle skærme i asiatisk stil, der er lavet af gennemsigtig papir og en sammenklappelig, flerpanels, treramme i gitterstil. Udbydes af Ebei.

Beskrivelse

Vintage / moderne Bamboo Room Divider – Panel Folding Screen Divider

Det unikke design i alle panelerne er smuk. Den tykke bambus har en smuk rig farve. Det ser fantastisk ud omkring planter og er perfekt til spa, badeværelse eller solrum. Opdeleren giver en naturlig indretning til enhver indretning.

Dette bambus rumdelere er traditionelle asiatiske stilskærmbilleder lavet af gennemsigtig papir og en sammenklappelig, flerpanelet trægamme af gitterform. Udbydes af Ebei. Designet af disse opdelere er letvenligt, men giver samtidig privatliv på samme tid. Det kan bruges til at opdele et soveværelse eller til at definere et rum / rum. Uanset om det er til hjemmet eller til arbejdsstedet, er disse skærme alsidige og en genial tilføjelse til ethvert interiør, hvilket gør dem til et must for moderne indretning. Disse skærme foldes let til opbevaring.

Model nr.: EB-189512

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

16 155 DKK

Kategori: