Bambu bänkskiva 5-lagers karboniserad sida pressad 3000 x 700 x 40 mm

Denna 5-skikts karboniserade bambu bänkskivan mäter 3000 x 700 x 40 mm är konstruerad med 5 lager vertikalt sidopressade bambu remsor. Med sidopressade bambukryssplattor är de synliga remsorna smala, vilket ger bänkskivan ett elegant utseende.

Fem-lager konstruktionen garanterar hög stabilitet och ett lekfullt utseende som är mycket efterfrågad för applikationer där sidorna på panelen är synliga. På grund av den vattenavvisande bindningen är solida bambu-bänkskivor idealiska för att skapa bänkskivor, bänkskivor, bänkskivor etc.

Bambu har fantastiska egenskaper och är ett utmärkt alternativ till att ersätta en traditionell ekbänk, ekbänk eller bänkskiva. De snabbast växande lövträderna tar minst 30 till 40 år innan de kan skördas. Eftersom lövved blir allt knappare och träd skördas med kortare rotationer är det mest lövved som för närvarande finns på marknaden av underlägsen kvalitet.

Å andra sidan kan bambu redan skördas efter 4-5 år för att producera fasta paneler. En ytterligare fördel är att bambu inte behöver återplanteras utan bara fortsätter att växa. Under tillväxten samlar bambu i genomsnitt 35% mer koldioxid än träd.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Lag: 5 fördröjningar
stil: Sidopressad (SP)
färg: karboniserat
tjocklek: 40 mm
längd: 3000 mm
bredd: 700 mm
vikt: 59 kg
Bambusarter: Phyllostachys edulis (Moso)
densitet: 700 kg / m³
Brinell Hardness (HB): ≥ 4 kg / mm²
Elasticitetsmodul: 4300 N / mm² (EN 789)
Lim: Dynea Prefere 4410 vattentät
Formaldehydemission: Klass E1 (<0,124 mg / m³, EN 717-1)
Brandklasse: EN 13501-1: Klass D-s1-d0
Använd klass: Klass 1 (EN 335)
Balans MC:   8% vid 20 ° C och 50% relativ luftfuktighet
10% vid 20 ° C och 65% relativ luftfuktighet
Utvidgningskoefficient: 0,14% pr. 1% förändring i fuktinnehåll

 

Fungerar med solida bambupaneler

  • Bambuplywood har alltid en synlig och en baksida. Bambusplattans baksida har i allmänhet mer färgvariation än den synliga sidan.
  • Alla våra bambupaneler är obehandlade, men kan lätt målas med träolja eller lack för önskat utseende.
  • De inre skikten av bambukryssfinér består av laminerade bambusremsor som kan visa små utrymmen mellan remsorna (på sidorna, inte i ansiktet eller på baksidan). Detta görs för att optimera panelernas stabilitet. Dessa små luckor kan fyllas i när panelen är klar.
  • Bambu kök bänkskivor kan sågas och borras med konventionella träbearbetningsverktyg. Se bara till att verktygen är väl skärpta.
  • Massiva bambupaneler kan limmas med ett vattentätt D3-lim för interiör.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

1 340 DKK