100% Bambusfiberbadehåndklædesæt

Bambusstof er naturligt anti-bakteriel, antisvamp, modstandsdygtighed overfor sengen bug og deodoriserende egenskaber. Du behøver ikke bekymre dig om, at sengebugs kommer mere på dit bambus-tæppe. Ekstremt modstandsdygtig over for opbygning af skimmel, svamp eller bakterier på tæppet sammenlignet med bomuld.

Beskrivelse

100% bambusfiberhåndklæder Sæt bambus badehåndklæde ansigtshåndklæder håndklæde

specifikation: Varenr . : EB-79178 Tilpasset størrelse tilgængelig Minimum bestillingsmængde:  500 stk Produktionstid:  35-40 dage Funktioner Bambusstof er naturligt anti-bakteriel, antisvamp, modstandsdygtighed overfor bed bug og deodoriserende egenskaber. Du behøver ikke bekymre dig om, at sengebugs kommer mere på dit bambus-tæppe. Ekstremt modstandsdygtig over for opbygning af skimmel, svamp eller bakterier på tæppet sammenlignet med bomuld. Ingen dårlig lugt efter mange dage, selv det er gennemvædet med sved. Du spreder ikke dine bumser, når du vasker dit ansigt.

Bambus er et af de blødeste stoffer i verden, mærkbart blødere end egyptisk bomuld. Det ligner blødt silke. Den bløde struktur hjælper dig med at få en sundere hud. Kvinder ville elske det. Dette er en minimal udgift sammenlignet med den dyre kosmetik.
Det er 60% mere absorberende end bomuld og tørrer hurtigere. Dette kan hjælpe dig med at få bedre hud. Det er perfekt til mennesker med allergi og kemisk følsomhed. Bambus er naturligvis antistatisk; du får ikke mere statisk stød fra bomuld og polyester. Meget miljøvenlig – Sammenlign med bomuld kræver bambus ikke pesticider eller gødning for at vokse.
Dette sæt er 100% bambusfiber på overfladesløjferne til håndklædet. Mange andre bambushåndklæder er kun 60% eller 70% bambusfiber. Du får ikke det fulde udbytte af anti-svamp og den blødeste, når det kun er 60%.

Skal du i engros høj kvalitet 100% bambusfiberhåndklæder sæt bambus badehåndklæde ansigt håndklæder håndklæde? Xiamen Ebei skal være dit bedste valg, som er kendt som en af ​​de førende producenter i Kina. Det er vedvarende, utroligt holdbart, relativt billigt og temmelig let, og det afviser også vand. Vi tilbyder også tilpasset service for at gøre kunderne tilfredse.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

243 DKK