Sammenklappelig Bambus Tøjvaskemaskine Med Låg Og Foring

Minimum ordremængde:  500 stk
Funktioner ØKO- VENNLIG BAMBOO – Vasketøjskurven er lavet af naturligt bambusmateriale i fire sider, miljøvenlig og stilfuld. PRAKTISK OG STURDY – Det forstærkede låg og rebnetbundskonstruktion bringer vasketøjskurven mere praktisk og robust. UDTAGELIG FORNINGSVÆSKE – Vaskekurens foringspose er aftagelig, vaskbar og let at rengøre. LETT AT MONTE – Vasketøjskurven er let at samle og pakke væk, pladsbesparende, når den foldes fladt.

Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde

1). Hårdt træ tager 30-50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3-5 år.
2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.
3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2-3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.
4). På grund af holdbarheden af ​​bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver meget mindre vand end træer.
5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord.

Skal du i engros høj kvalitet sammenklappelig bambus tøjvaskekurve med låg og foring? Xiamen Ebei skal være dit bedste valg, som er kendt som en af ​​de førende producenter i Kina. Det er vedvarende, utroligt holdbart, relativt billigt og temmelig let, og det afviser også vand. Vi tilbyder også tilpasset service for at gøre kunderne tilfredse.

Size

35*25*42cm, 40*30*45cm, 43*32*50cm

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

775 DKK902 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: