Dobbeltvægts Glastevler Med Bambuslåg

Høj Kvalitet Dobbeltpanet Glas Krus Te Tumbler Med Bambus Låg

Model NO: EB-17428-350 – 350ml / EB-17428-450 – 450ml

Lavet af plantage dyrket bambus træ, et af de mest populære materialer overalt på grund af dets alsidighed, funktion, skønhed og bæredygtighed.

Stammer fra en af ​​de største bambusplantager i Asien.

Bambus er det mest bæredygtige træmøbler i træ med et gennemsnit på 5 år eller mindre til modenhed mod mindst 20 år for de fleste andre træer.

Denne Ebei glastevler er et perfekt valg for enhver, der søger at bringe al naturlig blanding, brygning og infusion ind i deres daglige rutine. Designet med dobbeltpanelet glas er i stand til bedre at holde vandet eller teen varm. Vores bambus låg er naturligt antibakterielt og danner en vandtæt forsegling, der låser friskheden, mens vi forhindrer spild. Uanset om du prøver at leve en sundere livsstil, gennemgå en forfriskende detox, eller bare nyde din kaffe og te på deres maksimale friskhed, er vores te-tumbler-frugtinfuser til dig.

Size

350 ml, 450 ml

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

451 DKK549 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: