Naturlig Bambus Hærdet Glas Rejse Flaske

ltraklart glas i høj kvalitet, naturbambus, silikone i fødevarekvalitet

Let at transportere og nok stor til vandreture, ridning eller andre udendørssport og passer også til at blive placeret på en bicyle kopholder eller bil.

  Let at bære med en løkke på låget, hvilket gør flasken praktisk at medbringe, perfekt til rejser og sport. Lækagesikker og dråbestandig. – Polering og smoothy kant. – Let at rengøre – Kulsyreholdigt vandvenligt. – Glas er superglat, hvilket er meget let at vaske bare med klart vand.

Natur bambusskal og låg, miljøvenlig, genanvendelig, varmebestandig, dråbestandig og knusende resistent. Bambusskalglasvandflaske med bambuslåg Miljøvenlig genanvendelig bambusvandflaske Cylinder drikkeflaske.

Navn Miljøvenlig glasflaske
Model nr: EB-B5780
Materiale naturligt bambus  og varmebestandigt glas
Emballage papkasse
MOQ 100pcs
OEM Velkommen
farve naturlig farve
størrelse  20 * 5,8 cm
kapacitet 450ml
betalingsbetingelser TT / PayPal / Western Union
Havn FOB XIAMEN / EXW XIAMEN
OEM VELKOMMEN

Funktion :

1. Produktbeskrivelse: kan tilpasses , Kan tilpasse logoet på det

2. Lavet af naturlig bambus og glasforing

3. Ideelt krus til dem, der er på farten & sender den rigtige besked til dine klienter, at du er interesseret i miljøet

Hvorfor mange klientvalg Ebei?

Produktudvikling:

Med rig information om materialer og fremstiller er vi i stand til at finde ud af den bedste måde at fremstille produkter på basis af grundlæggende info fra kunder, vi kan altid foreslå den bedste måde at fremstille de produkter, der kan spare omkostninger og lettere for fabrikken at producere. Så fortæl os bare din idé, vi kan gøre resten for dig: Produktdesign, prototype, valg af materiale, prøvefremstilling, pakningsdesign, standard testundersøgelse, rækkeviddeudvidelse …

Produkter sourcing:

Vi har mere end tre hundrede fabrikker information for forskellige områdeprodukter, så vi altid kan sammenligne hinanden for at få passende fabrikker med høj kvalitet og bedste pris. Hvis du fortæller os, hvad du leder efter, vil vi være i stand til at fortælle dig forskellige muligheder for fabrikker.

Produkter Inspektion:

Vi har et stærkt QC-team med mange års erfaring i forskellige produkter. For at sikre kvaliteten af ​​1. ordre, vil vi gøre 3 gange kvalitetskontrol: For at kontrollere materialet og præproduktionsprøven, for at kontrollere under produktionsproceduren, slutkontrolbase på AQL2.5. Vi vil præsentere forskellige rapporter til vores kunde på forskellige stadier.

Fabriksrevision:

Vi foretager en revision til fabrikkerne, inden vi afgiver 1. ordre, eller vi kan foretage en revision som kunders anmodning. Revisionen inkluderer: At kontrollere, om fabrikken har de nødvendige faciliteter, tilstrækkelig kapacitet og grundlæggende arbejdsmiljø for arbejdstagere og et rimeligt kvalitetskontrolsystem. Vi kan præsentere revisionsrapporten for detaljerede oplysninger til vores kunder.

Produktion opfølgning:

Når du har bestilt, vil vores merchandisers følge op med fabrikker om forskellige emner på forskellige produktionsstadier, så du kan kende den seneste situation med dine ordrer.
Konsolidering af containere:

Hvis du køber flere varer med lille mængde fra forskellige områder i Kina, vil vi være i stand til at hjælpe dig med at konsolidere dem i fuld container til afsendelse, så du kan spare omkostningerne til transport og håndteringsafgift på destinationen.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

617 DKK

Kategori: