Bambusunderholdere 4 Pakkesæt Med Holder

bambusunderholdere er glatte, men tilbyder dog bedre greb & overfladebeskyttelse, mens du holder på varm eller kold kaffe- eller tebekopper, tumblere eller krus. Enkelt, klassisk, solidt design; Stilfuldt og elegant udseende med et køligt stativ, velegnet til næsten alle typer kopper. Få disse til dig selv og tilføj klasse …

Beskrivelse

bambusunderholdere er glatte, men tilbyder dog bedre greb & overfladebeskyttelse, mens du holder på varm eller kold kaffe- eller tebekopper, tumblere eller krus.

Enkelt, klassisk, solidt design; Stilfuldt og elegant udseende med et køligt stativ, velegnet til næsten alle typer kopper. 

Få disse til dig selv, og tilføj klasse til dit hjem eller køkken, eller giv dem som en vidunderlig feriegave til en kendt ven.

Disse underlæggere er perfekte til at anvende dine egne markeringer og brugerdefinerede graveringer. Giv den personlig gave til en, du elsker!

Model nr.: EB-H5445S

Materiale: bambus 

Størrelse: 12,5 * 9 * 2cm

Indehaver: 10 * 10 * 0,9 CM 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

522 DKK

Kategori: