Prestige Bambus Terrassebrædder 5800 x 140 x 18 mm

Prestige Bambus Terrassebrædder karboniserad 5800 x 140 x 18 mm

Prestige bambus udendørs terrassebrædder / plader er lavet af 3 lag, der er presset over, hvilket gør bordet meget stærkt og stabilt. Vores bambus afdæknings plader er 580 cm lange og lette at montere på Azobe bjælker med specielle monterings clips.

Bambus gårdhaveplader er et godt alternativ til træplanker, da de er et holdbart og miljøvenligt alternativ med lignende mekaniske egenskaber. Vores prestigefyldte bambusdæk er testet for at sikre fremragende kvalitet.

Et unikt træk ved bambusdækplader er en solid hovedside tunge og -rille: dette kan kun udføres med meget stabile materialer og tillader tilslutning af et ubegrænset antal plader. Den specielle symmetriske form på siderne giver dig mulighed for at vælge mellem ribben eller den flade overflade og tillader hurtig installation af dækplader med beslag.

Prestige bambus terrasse brædder kan bruges på to sider og kan tilføjes som et ribbestrået eller fladt dæk. Brug af laminerede bambus strimler i stedet for fibre betyder, at der kræves mindre materiale og lim, så den specifikke vægt er kun 600 kg / m³. Alle vores bambusplanker er formaldehydfrie og forbehandlede.

✓ Form og torsionbestandighed
✓ Miljøvenlig
✓ Luksus hårdttræs udseende
✓ Let at installere

Produktinformation

Type:  flad / spor
Dimensioner:
Længde 5800 mm
Bredde 140 mm
Tykkelse 18 mm
Tekniske egenskaber
Bøjningsstyrke 50,30 N / mm²
Brinell-hårdhed (BH)> 9,5 kg / mm²
Densitet 606 kg / m³
Dimensionel stabilitetslænge: max. 0,1% (24 timer i 20 ° C vand) bredde: maks. 0,9% (24 timer i 20 ° C vand)
Bæredygtighedklasse klasse 1 (varer 25 år eller mere)
Effektivitet mod blå plet Klasse 0
Brandklasse klasse B-s1-d0
Kontrolklemmer Max 50 cm
Elasticitetsmodul 10373 N / mm²
Styrke klasse D50
Brug klasse 4

FUNKTIONER OG VEDLIGEHOLDELSE

Prestige bambus udendørs terrassebrædder / plader behandles med speciel udvendig olie for at beskytte dem mod sol, regn og skimmel. Bambus afdæknings plader er designet til at vare livet ud.

For at bevare den originale farve anbefales det at behandle bambusplader hvert år med bambusskærme. Ved påføring af Bamboo Shield-olie afhænger placeringen af ​​dækpladerne. For eksempel lider en solside mere end en skyggeside og skal beskyttes tidligere, da de kommer hurtigere.

Takket være en speciel, unik produktions proces er den meget holdbar. Den overlegen stabilitet har en anden stor fordel: det tillader, at plankerne monteres over enden med præcis montering af ferne / ikke, hvilket forhindrer store revner i endedugene.

 

Bamboo Decking Brædder

Meget holdbar (25 år) ✓ Form og torsionbestandighed ✓ Miljøvenlig ✓ Luksus hårdttræs udseende ✓ Let at installere

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

2 670 DKK

Varenummer (SKU): BV-SP-5800-140-18-3L-C Kategori: