Prestige Bambus udendørs beklædning 5800 x 135 x 18

Prestige Bambus udendørs beklædnings plader forkullet 5800 x 135 x 18

En unik egenskab ved bambus solide udendørs beklædnings plader er en solid holdbarhed: dette kan kun udføres med meget stabile materialer og tillader forbindelse af et ubegrænset antal klik med kliksystemet, som tillader hurtig installation af tøjpaneler / dækplader med fastgørelses elementer .

Takket være en speciel, unik fremstillings proces er tøjtavlerne meget holdbare. Den overlegne stabilitet har en anden stor fordel: det tillader, at plankerne monteres over enden med præcis montering af ferne / ikke, hvilket forhindrer store revner i endefugene. Udvendig af komprimeret bambusstøbning.

En speciel, patenteret varmebehandlings proces giver den højeste holdbarheds klasse, der øger stabiliteten og densiteten og dermed hårdheden. I modsætning til andre træprodukter opnår dette produkt brandbestandighed uden imprægnering med dyre og miljøskadelige brandhamre.

✓ Form og torsionbestandighed
✓ Miljøvenlig
✓ Luksus hårdttræs udseende
✓ Let at installere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Lag: 1 lagstil
: Sidoprint (SP)
Farve: Carboniseret
Tykkelse: 18 mm
Længde: 5800 mm
Bredde: 135 mm
Overflade: Glat
Profil: Rabatbehandling
: Trykvægt
: 8,55 kg
Bambusarter: Phyllostachys edulis (Moso)
Densitet: 606 kg / m³
Rockwell Hardness: HRR 55

2,5 mm / m længde ændres ved 20 ° C og 80% relativ fugtighed
6,7 mm / m ændring i tykkelse ved 20 ° C og 80% relativ fugtighed
Skruefastholdelse: Edge

Lang side udtrækning: 31 N / mm²
Kortside: 36 N / mm²
Overfladeudgang: 44 N / mm²
Tandsvamp: Klasse 0, ingen vækst (JIS Z 2911: 2000)

FUNKTIONER OG VEDLIGEHOLDELSE

Prestige bambus udendørs beklædnings plader behandles med speciel udvendig olie for at beskytte dem mod sol, regn og skimmel. Bambus afdæknings plader er designet til at vare livet ud.

For at bevare den originale farve anbefales det at behandle bambusplader hvert år med bambusskærme. Ved påføring af Bamboo Shield-olie afhænger placeringen af ​​dækpladerne. For eksempel lider en solside mere end en skyggeside og skal beskyttes tidligere, da de kommer hurtigere.

Takket være en speciel, unik produktions proces er den meget holdbar. Den overlegen stabilitet har en anden stor fordel: det tillader, at plankerne monteres over enden med præcis montering af ferne / ikke, hvilket forhindrer store revner i endedugene.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

2 840 DKK