Bambusdækplade THERMO 1850 x 137 x 20 mm (0.253 m²)

Sådan bygger du et dæk – installation af bambusdæk

produkt information

  Meget holdbar (+ 25 år)
Ekstremt hård og slidstærk
Form- og torsionsbestandig
Høj brandsikkerhedsklasse
Miljøvenligt
Luksus hårdttræ udseende
Let at installere

Beskrivelse

THERMO bambus er et solidt og dybt tavleplade med høj densitet lavet af komprimerede bambusfibre og en unik patenteret behandlingsproces med termisk modifikation, hvilket gør det til et af de stærkeste, hårdeste og mest holdbare materialer på markedet for at skabe den perfekte plads til underholdning og afslapning udendørs.

Et unikt træk ved en THERMO-bambus-pyntede tavle er endetasten tunge og rille: dette kan kun udføres med meget stabile materialer og muliggør tilslutning af et ubegrænset antal plader i længden.

Den specielle symmetriske form på siderne giver mulighed for at vælge mellem den rillede eller den flade overflade og tillader en hurtig installation med skjulte dækbeslag. Som enhver ubehandlet tropisk hårdttræart vil THERMO-bambusdækplader, når de udsættes for udendørs forhold, få en lysere farve over tid, hvilket skaber et meget naturligt look.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

429 DKK