Håndlavet Bærbar Naturlig Bambus Telefonhøjttaler Til Smarte Telefoner IPhone HTC Samsung

Håndlavet miljøvenlig bærbar naturlig bambusforstærker, bambushøjttaler
specifikation: Varenr .: EB-KF096 Tilpasset størrelse tilgængelig Minimum ordremængde:  500 stk Produktionstid:  35-40 dage Funktioner Bambuslyden uden tilsluttet eller med et moderne elektronisk instrument, som er en enkel original bambushøjttalere, det er at bruge bambus hule planteegenskaber, som udtalelsen af ​​højttaleren, og vende tilbage til almindelig, lytte til stemmen fra den mest naturlige Gør din musik højere og sjovere for dine venner og familie med ingen elektricitet involveret. Det er en passiv miljøvenlig forstærker uden batteri eller elektronisk krævet.

Lavet af naturlige bambus af højeste kvalitet. Hver forstærker er unikt produkt, der er stilfuldt og smukt.
Denne brugerdefinerede forstærker ser fantastisk ud i dit soveværelse, bil, stue, strandhus, dit musikstudie, dit arbejde, hvor som helst du kan tænke på.
Dette er ikke kun en forstærker, du kan også bruge den som en dockingstation, så du ikke placerer din telefon forkert, når den ikke bruges.
Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde 

1). Hårdt træ tager 30-50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3-5 år.

2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.

3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2-3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.

4). På grund af holdbarheden af ​​bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver langt mindre vand end træer.

5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord.

Vil du engros håndlavet bærbar naturlig bambus-telefonhøjttaler til høj kvalitet til smarte telefoner iphone htc samsung? Xiamen Ebei skal være dit bedste valg, som er kendt som en af ​​de førende producenter i Kina. Det er vedvarende, utroligt holdbart, relativt billigt og temmelig let, og det afviser også vand. Vi tilbyder også tilpasset service for at gøre kunderne tilfredse.

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

650 DKK