Mænds badekåbe bambus

Luksus Bambusfiber Hotel Badekåbe til voksen Grundlæggende info Model NO: EB-94657 Aldersgruppe: Voksne Type: Kåber Ærme Style: Langærmet Eco Produkt: Ja Produkter Kvantitet: 100% Eksportør Standard varemærke: Ebei Oprindelse: Kina Materiale: Bambusfiber Køn: Herre / kvinders funktion: Varm sæson: …

Beskrivelse

Luksus Bambusfiberhotel Badekåbe Til Voksne

Grundlæggende info

Model NO: EB-94657

Aldersgruppe: Voksne

Type: Kåber

Ærmetype: Langærmet

Eco-produkt: Ja

Produkter Quanlity: 100% eksportør standard

Varemærke: Ebei

Oprindelse: Kina

Materiale: Bambusfiber

Køn: Herre / kvinder

Funktion: Varme

Sæson: Forår / efterår

Leveringsdetaljer: 7 ~ 30 dage efter din ordre er bekræftet

ODM & OEM: Velkommen

Specifikation: SGS, 100% eksportstandard

Produkt beskrivelse

Vi leverer bambusfiberhotel Badekåbe til voksne eller børn med engrospris for din ordre

Varenr .: EB-94656

Beskrivelse: Bambusfiberbadekåbe

Størrelse: fri størrelse

Materiale: 100% bambusfiber 380gsm

Farve: lyserød, blå, hvid

Bambus badekåbe til mænd og kvinder omgiver dig i dens bløde kærtegn. Den stærkt absorberende bambusviscosefiber vækker fugt ud af kroppen, hvilket giver dig behageligt og afslappet. Luksus og blød komfort af denne frottékåbe er uimodståelig – det perfekte præg på et afslappende bad. Opret en overdådig spa-oplevelse i dit eget hjem. Opretter en fantastisk gave til enhver lejlighed.

FORDELE I BAMBOO VISCOSE STOF

LUGTBESTAND – Bambusviskose er et naturligt antibakterielt stof. Når du sveder, skyldes den resulterende lugt, at sveden blandes med bakterier på din hud. Derfor er stoffer, der bremser bakterievækst, i stand til at hæmme lugt meget bedre end syntetiske stoffer, såsom polyester.

TEMPERATURREGULERING – Den utrolige åndbarhed af bambusviskose giver dig mulighed for at forblive køligt, når det er varmt ude, og varmt, når det er køligt.

Fugtabsorbering – Bambusviskose kan absorbere op til 60% mere vand end bomuld, hvilket betyder, at du vil være tør og behagelig i denne kjortel lige ud af bruser.

HYPOALLERGENIC – Fremstillet af naturligt materiale er bambusviscose bedre for enhver med allergi over for syntetiske, kemisk producerede stoffer, såsom polyester. Brugte farvestoffer er giftfri.

 

SOFT & COZY – Bambusviscose føles utroligt blød at røre ved og bliver kun blødere med hver vask. Det er det perfekte stof til at være behagelig og hyggelig når som helst på året!

Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måned
den 15-16 og den 29-30 datoer efter du få modtaget vores bekræftelse for din ordre.

461 DKK